söndag 2 januari 2011

Tilda & Rasmus

Igår kväll fick Tilda besök av en liten d/s gårdshundsvalp. Hon tyckte nog att det var en märklig liten krabat men duktig som hon är så skötte hon sig alldeles utmärkt. Problemet med en liten och en stor hund är ju att om de hade börjat leka så hade nog Rasmus blivit skrämd men klok som Tilda är så lektes det mycket försiktigt. Dom plockade leksaker för varandra på ett mycket ugnt och behaglit sätt. Rasmus tyckte förs att Tilda verkade stor och skrämande men efter en stund hade de dragkamp om leksakerna och ja Tilda lät ju han vinna om och om igen. Till slut var de så trött så de somnade.
Tror faktist att Rasmus tyckte det var riktigt mysigt och ligga och tugga på ben när ingen snodde det direkt, även om Tilda greppa det så fort Rasmus gick där ifrån.
Tilda gick och la sig när Rasmus åkte hem sen låg hon här i soffan och gnydde och sprätte i sömne.
Nu närmar sig den stora dagen när vi får klarhet i om det blir några valpar och det är med blandare känslor, hoppas ju innerligt att det visar på valpar men man vågar ju inte ropa hej förren man är över ån som det heter. Håller tummar och tår
Idag blir det innebandymatch och om tiden räker en promenad i det fantastiska vädres som vi har idag..
Ha en underbar fortsättning på dagen
Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar