måndag 1 augusti 2011

Vattenträning mmIgår var vi nere vid sjön och tränade vattenmarkering. Klara fick följa med, mannen hade fullt upp med brännet och för att skona dem båda hängde hon på oss. Britt och Putte fick börja jobba och det blev riktigt bra, (då hade jag ju så klart kameran med så bilderna är på Putte.)Tilda brukar inte kunna simma in på samma ställe som hon simmar ut men igår gick det faktist riktigt bra( jag gick ner i vattnet så att jag kunde hjälpa henne)hon höll dummin hela vägen och riste inte sig i vassen. När två markeringar var hämtade var vi mycket nöjda, skickade henne på ett litet sök uppe på ängen och ett linjetag och det gick mycket bra det med. Synd att man inte har kameran med sig i dessa lägen hmm. När det var klart så fick Klara och Alex nöjersbada, Klara funderade först på vad detta var för nått men när gammelman Alex gick ut och doppade magen kunde inte hon låta bli. Hon var ute några gånger sen for hon upp i vassen och la sig. Tilda fick stanna hos mig, när hon nöjesbadar simmar hon iväg en god bit och det vill man ju inte att lilltjejen ska göra så hon tittade på.Tro inte hon var så nöjd med det men så är det med valp i huset haha.

Städade bland rosetterna i går, så nu hänger de i ordning, Zacco & Zigges på en rad och Tildas på en annan. Trode inte att Tilda hade så många som hon har, men det är ju roligt. Klara får ju ha en väg sen när hon börjar sammla sina. ; )

Nä om man skulle ta en kopp kaffe till och sätta sig och läsa lite kan ju behövas har ju en del att läsa igen inför utbildningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar