torsdag 9 december 2010

Snö snö & åter snö

Detta snöande, trodde att det var nog nu men när man tittar ut så kommer hyfsat stora flingor från himlen. Visst är det vackert och roligt för barnen men det är inte roligt att köra i elendet, hoppas de har fått undan snön i byn.
Ska köra och jobbba om en stund och det är si så där jag känner inför detta. Hadde mycket hellre vait hemma och myst med familjen, är väll bara en enda soppa på jobbet efter flytten. Ja ja sånt är det här i värden, ringde för att få en tid till ultraljud på Tilda men de hedde inte fått den nya bokningskalendern öppnad än så jag får ringa nästa vecka. Blir ultraljud vecka 1 sen får vi se vad den säger...hoppas ju på att det visar en bunke valpar.

Var hos doktorn med Melvin igår, ska prova pulmicort i en månad för att se om det hjälper honom men luftrören, får hoppas på att det kan göra lite nytta.
Nähe om man ska ta tag i sitt liv och köra och jobba
Tjingeling

1 kommentar:

  1. Är det barnastma Melvin har ? Min pojke fick pulmicort och airomir i fyra år tills vi provade singulair tabletter. De tog bort slemmet och hans luftrör fick en chans att läka ordentligt. Litet tips bara.
    Lycka till på ultrat!!!!!

    SvaraRadera