onsdag 30 juni 2010

simmframgångar mm


Idag har vår stora kille klarat av att dyka under vatten i hela 8 meter. Han går sommarsimmskola och tar det ena märket efter det andra. Han har haft det lite tugnt när det har kommit till att dyka men i går började det släppa. Han simmade under vattnet i går och klarade (tror jag) 5 m under ytan. Idag klarade han 8 m på tredja försöket och tuff som bara den blev han ju så klart.
I går var vi och tränade apportering med Tilda och hon skötte sig bra, det var väldigt varmt så orken tynade efter en stund. Idag tränade vi igenom lydnadsklass 1 eftersom vi ska tävla på lördag, hon gjorde det rikitgt bra var bara ställandet under gång som inte blev riktit hundra. Vi körde lite agility efter det och det gick bra även om vi är nybörjare på denna sport. Min kondis är väll inte den bästa och Tilda kan ju inte alla hinder ordentligt. Roligt var det i alla fall.
Mannen har varit på studiebesök med sitt jobb så i går var det bara jaag och barnen hemma men som tur är har han kommit hem nu.
Ska sätta mig och kolla på twilight & new moon, ska kolla på eclips i morgon så det underlättar väll om man har sett de första filmerna innan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar