måndag 13 september 2010

Livet

Just nu känner jag mig något ur gängerna, trött men mycket värk och planerna jag satt upp i sommar känns långt i från vad jag orkar med just nu. Sitter och funderar på om jag ska anmäla till lydnadsprovet i Helsingborg eller vi ska lägga ner allt vad tävlingar heter tills nästa vår/sommar.
Ska på träning i morgon med Karin Friberg och det ska bli mycket spännande att höra var hon har för syn på vad vi behöver träna på. Tilda skötte sig mycket bra sist vi tränade och det kändes skönt att vi slapp några diskutioner om vem som bestämmer ; ).
Tilda är faktis en mycket lydig hund och hon älskar att jobba men ibland kan hon få för sig att hon vet bättre än jag och det är nog då vi kommer på kant med varandra.Ja alla har vi ju vår egen tro i detta med hundträning och det är ju faktist inget fel i det för alla har vi olika individer att träna....den ena hunden är inte lik den andra och tur kan det ju vara.
Har inte jobbat nu på två dagar, stäckte mig i ryggen i lördags, börjar kännas bättre nu men det är tråkit när man inte kan röra sig och denna kropp skulle jag kunna byta ut vilken dag som helst, tyvärr fungerar det ju inte så men önska sig kan man ju
Nu ska jag hämta sonen i skolan sen blir det en lugn eftermiddag hoppas jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar