söndag 5 september 2010

Debut på jaktprov...

Ja den kunde ju gått mycket bättre, men så är det här i liver. Vi var tredje hund ut och jag var inte så nervös faktist. Hade en liten stund då hjärtat rusade iväg en stund men det gick över. Tilda var totalt tokig hon har en sida av sin personlighet som jag måste jobba med MYCKET med. Hon har ibland bestämt sig för att hon kan själv... och då struntar hon i mig just den stunden. Lite så var det idag. Lite knallande och tramsande med viltet...Hmmm bara till att ta tag i det och jobba vidare med det. Det är väll därför man har hund för att det är en utmaning att lyckas med det man vill hålla på med.
Var många som fick noller idag, men den lilla tiken som vann ja hon förtjänade sin vinns, hon jobbade så himla fint och lyssnade helt på husse. Vilket team de två var. Det är så man vill att det ska se ut och då ska tilläggas att denna lilla tik inte är mer än 17 månader gammal. Den andra hunden som fick förstapris såg jag inte för hon gick precis innan mig, det jag hörde var att hon hade varit jätteduktig hon med.
Ska ta och sätta mig ner och lägga upp lite träning för oss sen blir det träning dag och natt : ) nä inte riktigt så illa är det ju inte men vi ska lägga mycket krut på lydnaden ordning och reda kring fötterna vet jag de som kallar det. ; )
Imorgon är det dax att jobba igen sen är det föräldramöte, blir säkert jättebra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar