lördag 24 juli 2010

Hemma igen..Nu har vi kommit hem från vår lilla semester. Har haft kanonfint väder och det är helt otroligt vad olika landskapen kan se ut. Gick på djurparken hela dagen i går och tittade på alla djuren, rätt jobbigt på slutet, var rätt backit. Tog sen en runda till Hunnebostrand och åt en bamsestor räkmacka Mmmm hur god som helst. Somnade mätt och trätt.
Idag har vi gått till de djur som barnen ville se så det har blivit asurtigrarna, snö och asurleoparderna, vargar och järv. Vi fick vara med när de tränade djuren med klicker, ofattbart att man kan få en stor leopard att lyda genom att belöna rätt beteende. Snöleoparderna hade ungar och vi fick se lite av dom. Vargarna var inte så lätta att hitta men till slut såg vi dom också, Melvin gav mig en kram och tackade för att jag visade honom dom (han är tre är gammal) vilka underbara ungar man har : )
Tilda har varit hos en vän och tror inte hon har saknat oss mycket. Hon har nog haft fullt upp med att leka med sina kompisar. Hon ligger här och snarkar nu och jag tror faktist att jag ska ta en tur till sängen, även om sängarna var sköna så sover man inte riktigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar