lördag 17 september 2011

kurs, jobb mm.......

Jaha då var det dax för en utbildningshelg igen. Denna gången handlar det om hundmötes problematik och det är mycket intressant. Är nog ett av de största bekymmerna som hundägare har med sina djur.
Har börjat jobba med en projekt hund till som just har dessa bekymmer så det passar ju bra. Har inte hunnit träna mina egna hundar så mycket som jag önskar men det får jag väll försöka ta igen när det lugnar ner sig lite. Just nu är det nått varje dag och helg.Vattengympa en dag i veckan, projekthundar, arbetet ska man hinna med och sen har jag ju haft tider hos sjukgymnasten , frissan mm. Ja ja man ska ju inte gnälla hade ju varit tråkit om man inte hade haft nått att göra.

Tänkte jag skulle ta några nya kort på Klara och Tilda och lägga in...Klara haar växt nått enormt, spännande att se denna lilla tjej utväcklas..en riktig hulligan är det, härom dagen hittade jag henne ute på glasbordet. När jag kolla ut genom köksfönstret såg jag bara en svart rygg...man blir lite förvånad men hon kom ner själv och var inte ett dugg förvånad det va väll helt normalt att va där uppe.
Klara är mer som jag förväntat mig har kommit underfund med att Tilda har varit välldigt lugn och sannsad och det har ju varit bra på ett sätt men man får ju nästan en chok nu när Klara far junt som en tornado haha. Blir nog bra med henne med, tar kanske bara lite längre tid att komma dig eller går det fort vem vet.
När hon är i sitt ess så spelar hon fotboll med sig själv, dribblar bara som den. Min gammla tax Priffe älskade den leken, jag sparkade iväg bollen och han dribblade tillbaka den släppte den vid mina fötter och väntade på att jag skulle göra det igen. Klara har ju dock inte lärt sig att det är till mig hon ska dribbla den men roligt har hon.Jag sparkar ju inte på den hellre det fixar hon ju helt själv genom att rusa på den och använda sitt huvud. Ja gud vad härlig syn.
Nähe nu blir det mys med familjen innan det blir dax för sängen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar