onsdag 27 juli 2011

Rallylydnadstävling och fint väder..Igår var vi nere på Söderåsens Bk och tävlade rally. Var en himla massa folk, hörde att de hade 100 anmälningar varje dag(3 st) alltså 300 ekipage..det är inte lite det.Blir ju en hel del nu när alla börjar om från början eftersom rallyn har blivit officiell sport.
Vi hade fint väder och alla var glada och nöjda tror jag.
Vi fick startnr 14 så man han ju se en del ekipag först. När vår tur kom var det bara till att köra på och det gick super, Tilda var med nästan hela tiden det som störde var att hon skulle klia sig men ändrade sig i sista minuten så då blev det ju några minuspoäng. Hade hon inte gjort det hade vi fixat 100 poäng..men men det får vi sattsa på till torsdag när det blir dax igen..sen får vi väll börja jobba på fortsättningsklassen.
Idag blir det vila för Tilda och bränne för oss.

Mannen och barnen var nere i Ystad på djurparken där och det var väll inte så mycket att hänga i julgranen precis, men nu vet man ju det så då kan man ju spara de pängarna. Är bättre att betala ett inträde på skånes djurpark och sen utnyttja det fler gånger.

Klara härjar på som bara den hon och Tilda har riktigt roligt ihopa, klara har en hel del tjuvknep och det är väll tur att Tilda är så tålig som hon är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar