torsdag 31 mars 2011

Snart helg....


Man kan ju undra var tiden tar vägen....fredag imorgon igen. Kan det bero på att man har att göra varje vaken minut eller..ja ja. På lördag ska vi ha 4-års kalas, tänk vad tiden den går...tyckte inte det var såå länge sen Melvin var nyfödd men tydligen är det 4 år sen.
Har haft ont i kroppen men inte värre än att man har orkat jobba. Imorgon ska jag in extra för att göra intervjuer till semestervikarier...ska bli intressant.

Träna Tilda i tisdags, körde lydnad och kan inte annat säga att hon är en pärla...så duktig så. Några dagar tidigare körde vi lite apportering och hon var bra där med även om hon tappar lite fart ibland. Ja ja man kan ju inte vara bäst i allt.

Idag har vi varit och hälsat på pappa på sjukan, han rasa ihopa när han spelade bowling i fm, han mådde bra under omständigheterna man tyckte det var tråkit och ville hem. Melvin tittade lite konstigt på honom eftersom han hade en bula i pannan, annars märktes det inte så mycket på honom.

Utbildning hela helgen ska bli intressant men just nu kan jag ju tycka att det vore skönt men en helt ledig helg men men det kommer väll någon gång.
Nu blir det duschen sen är det nog dax att krypa ner i sängen..gubben glor på hocky och det tycker ju inte jag är speciellt intressant...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar