söndag 18 april 2010

Inget är som väntans tider...

Jisses vad tiden bara springer iväg. Hela denna vecka har varit fullt upp från morgon till kväll. Kurser, möten och arbete om vart annat, och ovan på det så fick Melvin maginfluensa....jippie!!! Han höll på i två dygn stackarnen. Ingen annan i familjen har drabbats och vi håller tummarna på att så förblir det.
Lördagen tillbringades förs på jobbet och sen i duschen, sminka sig och ner till pubben för att ha tjejkväll med svägerskorna.Kvällen innehöll vinprovning, info om kakaons hälsosamma effekt, modevisning av skor och baddräcktsmode och sen uppträde av två män utklädda till kvinnor. Fatta att det va en helkväll : )
Har varit jobbigt att jobba idag, har varit duktigt seg i huvet men allt går ju.

Det börjar faktist att synas lite lätt på Tilda att det kommer valpar om ca 4 veckor, har även låtit svåger kolla henne med ståltråd och det visade klart att det var valpar, nu är det bara till att fortsätta hålla tummarna på att det går bra de sista veckorna med. Allt kan ju hända, naturens lagar kan man inte rå på.
Är ledig nu två dagar, ska bli såå skönt,bara hoppas att vädret blir bättre. Har varit väldigt kallt idag, men de lovade sol i veckan. Det åtrstår ju att se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar